VIDEO – Se întoarce iarna! Prognoza meteo pentru București, în intervalul 15-18 martie.

932

Vremea rămâne plăcută, cu ploi mai puţine, până aproape de sfârșitul săptămânii, când temperaturile scad rapid şi va ninge în multe zone din ţară, inclusiv în Bucureşti.

Joi, 15 martie, va fi din nou o zi caldă, cu maxime de până la 18 grade Celsius, în regiunile sudice, deci și în Capitală, chiar dacă vor mai fi semnalate câteva ploi slabe.

Însă, ne vom mai bucura de această vremea caldă doar până sâmbătă, 17 martie, când termometrele vor indica chiar și până la 21 de grade Celsius, în extremitatea de sud-est.

Citește și: Vreme deosebit de caldă la final de săptămână! Ce spun meteorologii.

Apoi,temperaturile vor scădea brusc și vor fi ninsori, în weekendul 17-18 martie Un val de aer polar va intra în România.

În Bucureşti, se vor menţine condiţiile de ploaie slabă şi trecătoare, până joi seară, iar atmosfera se va încălzi treptat până sâmbătă, când se vor înregistra 19-20 de grade Celsius.

Apoi, duminică – 18 martie, temperaturile vor ajunge la minime de de 4 grade Celsius, dimineaţa, ajungând și la -4 grade Celsius, luni dimineața, vor cădea precipitații predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare, însoțite și de vânt… ceea ce va crea aspectul de viscol.