Despre candidata Dreptei la primăria Sector 4 și ciudata campanie a întâlnirilor fictive cu cetățenii sectorului 4

2733

Membra partidului Plus își tot dă întîlniri cu locuitorii sectorului, pe care nu le onorează ori le contramandează.

Ieri s-a dat startul campaniei electorale! Eu am început-o în parcul Lumea Copiilor, împreună cu colegii mei și  Vlad Voiculescu, propunerea noastră pentru viceprimar al Bucureștiului. Ne-am plimbat alături de părinți și copii, am vorbit deschis despre viitorul sectorului, despre nevoile reale și ce ajutor pot oferi pentru cei mici și adulți deopotrivă. Iar la sfârșit ne-am oprit la o înghețată. În următoarea lună, vă aștept pe stradă și online, să dezbatem împreună propunerile și vorbim despre o nouă etapă pentru Sectorul 4”, este mesajul de pe facebook, însoțit de niște fotografii, al candidatei Dreptei la Primăria Sector 4.

Mai corect, mesajul așa zisului eveniment, de vineri, ar fi trebuit să sune așa: “V-am chemat la ora 18:00, dar eu am ajuns la 18:20. Mă așteptau oamenii din staff, membrii organizațiilor de partid, de la sectorul 4! Pe la 18:40 am luat-o spre parc, unde am dat de Vlad Voiculescu. Am dat și noi pliante pe la unul-altul! Ce-am reușit, a fost să ne băgăm în seamă cu câțiva familiști, care erau cu copiii după ei! Destul de reticenți și ei!

Citește și: La întânirea electorală cu alergătorii, n-a ajuns tocmai candidata Simona Spătaru

Candidatul Dreptei din sectorul 4 avea programată o întâlnire cu alegătorii și sâmbătă, ora 10:00, la Piața Străduinței! Nu mai este nici o surpriză. Candidata a lipsit cu desăvârșire, cu toți simpatizanții ei. Deși evenimentul figurează, pe fb, că s-ar fi derulat întocmai și la timp! Iar duminică, la ora 10:00, era programată o nouă întâlnire, de data asta la Aleea Nehoiu 2-12, considerată zona defavorizată a sectorului.

Cu toate acestea, lumea era informată și a ieșit din case pentru a o întâmpina pe candidată. Însă, am avut parte de o nouă absență a celei care și-a retras evenimentul de pe facebook, fără nici o explicație, oamenii așteptînd-o în zadar.

Speriați de un nou eșec, cei din staff-ul candidatei au contramandat întâlnirea, mutând-o duminică seara, ora 19:00, în Orășelul Copiilor! Eveniment care, ce să vedeți, a fost anulat și el! Măcar a fost scos de pe fb în timp util!

Surse din staff-ul dreptacei spun că femeia a luat decizia de a nu mai ajunge pe Nehoiu de teama unor eventuale reacții ostile, venite din partea cetățenilor! Cu alte cuvinte, s-a cam speriat!

De altfel, trebuie menționat că doamna avocat care tânjește la fotoliul de primar al sectorului 4, activa, acum 5 ani, în Suceava natală ca vicepreședinte la Asociația Părinți pentru Ora de Religie, o misiune prea ușoară în comparație cu ce și-a propus să realizeze la București!

Și săptămâna trecută, suceveanca a lipsit de la întâlnirea anunțată de PNL.