Simona Spătaru, susținută de interlopi! Un membru al clanului Duduianu s-a infiltrat în PNL și îi face campanie candidatei la Primăria Sectorului 4

3521

O informație-bombă pentru sectorul 4 a apărut astăzi, informație care ar putea să strice calculul formațiunilor de dreapta, aliate împotriva actualului primar, Daniel Băluță. Simona Spătaru, candidatul susținut de USR-PLUS și de PNL, a cărei pricipală temă de campanie este cea a posibilelor implicări ale interlopilor în administrația locală, ar fi susținută, culmea, chiar de clanul Duduienilor.

Da, pare greu de crezut, însă din echipa Simonei Spătaru se pare că face parte si Silviu Mototolea, vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop, asasinat de curând. Informația a fost publicată inițial de gândul.info, care relata că Mototolea a fost numit, cu sprijinul PNL-ului, în Consiliul de administrație al companiei de stat Romfilatelia.

Acesta, ca un conștiincios membru de partid, merge acum pe teren și îi face campaniei Simonei Spătaru, avocata ce țintește funcția de primar al sectorului 4, așa cum reiese chiar de pe pagina de Facebook a PNL Sector 4, în care Mototolea apare alături de echipa de campanie.

Citește și: Să nu uităm de Colectiv! Secție modernă pentru tratarea marilor arși, dată în folosință la Spitalul Bagdasar-Arseni

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni încă de acum ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorot cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul del mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate.

În paralel, vărul soției sale a intrat în politică, mai ales că aceata este și nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului. Și acesta este certat cu legea, în condițiile în care a fost reținut recent de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Parmise Giurgiu”, alături de șeful instituției, Dumitru Văduva, mai notează sursa citată.