Anunț de ULTIMA ORĂ! Primarul Capitalei amenință cu DEMISIA!

842
gabriela firea
Foto: romanialibera

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat că își va da demisia din toate funcţiile din partid. Edilul-șef a susținut faptul că guvernele care s-au perindat la Palatul Victoria n-au ajutat deloc primăriile.

Înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, care a avut loc astăzi, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a făcut o declarație care i-a uimit pe cei prezenți. Vicepreședinta PSD a anunțat că va demisiona din toate funcțiile din partid dacă nu va fi sprijinită în rezolvarea problemelor cu care se luptă Bucureștiul. ,,Sunt primar al Capitalei de un an şi jumătate. În premieră, Bucureştiul a fost câştigat de şapte primari PSD, unul general şi şase de sectoare, şi din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit”, a declarat Firea, la Palatul Parlamentului.

Citește și: Primarul General, Gabriela Firea: Bucureștiul va avea 400 de autobuze moderne, la standarde europene

Primarul Capitalei a ținut să menționeze și faptul că a stabilit un calendar pentru rezolvarea problemelor.

,,Am stabilit un calendar cu doamna premier Viorica Dăncilă pentru toate problemele sensibile. Dacă nu reușesc să îmi conving colegii de importanța proiectelor pe care le avem pentru bucureșteni, îmi dau demisia din toate funcțiile pe care le am în cadrul partidului. Eu nu sunt nici pro, nici împotriva lui Dragnea. Nu fac parte din nicio tabără, eu sunt în PSD. Aș vrea să văd că noi ne luptăm între noi pentru proiecte“, a declarat Gabriela Firea. ” a mai spus Gabriela Firea.