Doi hoți care acționau în sectorul 4 au fost prinși în flagrant de polițiști

932

Aveți grijă unde vă țineți portofelul când circulați cu RATB-ul! Doi hoți care acționau în sectorul 4 au fost prinși în flagrant de polițiști.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au prins în flagrant, ieri, doi bărbaţi, în vârstă de 45, respectiv 50 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun într-o zonă din sectorul 4, prejudiciul creat fiind estimat la 15.000 de lei.

În jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat doi bărbaţi, cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia. Astfel, s-a procedat la supravegherea acestora şi, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, bărbaţii, profitând de neatenţia victimei, i-au sustras din geantă un portofel ce conţinea documente personale şi o sumă de bani, în euro şi dolari. Cei în cauză au fost prinşi şi imobilizaţi de către poliţişti iar prejudiciul, estimat la 15.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.