VIDEO/ Șoferul camionului proptit în Pasajul Unirii a accelerat până a înțepenit! După ce a lovit plafonul, a accelerat!

16469

Şoferul care a rămas blocat în Pasajul Unirii, cu camionul, a încercat să înainteze cu forţa de două ori până să se dea bătut. Reporterii Observator au obţinut, în exclusivitate, imagini care arată cât s-a chinuit să scape, înainte să ajungă polițiștii la el.

În camionul supra-înălţat, care avea 3,78 metri, în vreme ce tunelul are înălţimea 3,70 metri, iar restricția este de 3,50 metri, şoferul a încercat tot posibilul să iasă din capcana în care singur intrase. Camerele de supraveghere din Pasajul Unirii arată că tânărul de la volan pare să fi ştiut de modificarea neomologată. Dar, evident, că “adevăratul vinovat” este Primăria Sectorului 4.

Citește și: Cu ce se mai laudă Poliția? Dă amenzi părinților copiilor care folosesc pistoale de jucărie!!!

În jurul orei 11:00, vehiculul se blochează prima dată la intrarea în Pasajul Unirii. Calm, deşi blocase o bandă de circulaţie, şoferul coboară din cabină şi verifică dacă maşina a păţit ceva sau dacă loveşte plafonul tunelului. După 30 de secunde se urcă iar la volan şi înaintează câţiva metri cu greu, dar nu renunţă. A vrut să înainteze cu orice preț! Ajunge apoi la mijlocul pasajului, unde rămâne înţepenit din nou.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere în pasaj arată că şoferul a tot accelerat minute în şir, în speranţa că va putea să iasă din pasaj cu spatele. Când a văzut că nu are şanse, a pus avariile, a coborât şi a dezumflat roţile, ca să mai reducă înalţimea maşinii cu câţiva centimetri.

După 5 minute încearcă iar să îşi continue drumul prin pasaj. Nu izbuteşte decât să se blocheze definitiv. Poliţiştii locali care supravegheau intrarea în pasaj nu şi-au dat seama ce s-a întâmplat. Aşa că, după ce camionul a provocat un blocaj în tunel, au trecut 9 minute până la sosirea primului echipaj al Poliției Locale şi 18 până a venit și Poliţia Rutieră.