Cu ce se mai laudă Poliția? Dă amenzi părinților copiilor care folosesc pistoale de jucărie!!!

10173

Un copil aflat într-o mașină a îndreptat un pistol de jucărie către alt autoturism. S-a prefăcut că trage. Vigilentă din cale afară, poliția a început o anchetă, până la identificarea copilului! Părinții acestuia au fost amendați.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara și a fost anunțat la 112. O femeie i-a anunțat pe polițiști că „în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, în urma unei șicane, cu un alt participant la trafic, o persoană, ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de acesta, ar fi tras cu un pistol în direcția apelantei, provocându-i o stare de temere.”

Citește și: Capitala a cumpărat autobuze cu geamuri lipsă, fără aer condiționat, fără stingătoare și cu uși care nu se închid

Polițiștii au început să caute mașina din care copilul de pe bancheta din spate „trăgea” spre alte autoturisme cu pistolul lui de jucărie și au găsit-o, cu tot cu pasageri: puștiul, tatăl lui și alte două femei, a anunțat Poliția Capitalei. Tatăl a declarat că fiul acestuia, în vârstă de 10 ani, a tras cu un pistol de jucărie. Copilul identificat de polițișt avea asupra sa un pistol de jucărie și bile din material plastic, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

A fost a doua astfel de întâmplare pe care a făcut-o copilul pe străzile din București, într-o singură zi. Tot ieri, dar ceva mai devreme și nu în Sectorul 4, ci în Sectorul 1,  poliția a fost sesizată că un copil trage  cu un pistol cu bile în mașinile care merg pe stradă. După al doilea incident, polițiștii și-au dat seama că e vorba de același copil:

Persoanele implicate au fost duse la sediul Secției 16 Poliție. Incidentul ar fi fost anunțat la secția de Poliție și de un martor. La final, părinții copilului au fost sancționați contravențional cu suma de 1.000 de lei, fiecare, potrivit Poliției Capitalei.