VIDEO/ O mașină a Poliției Locale Sector 4 atacată de un individ, la Pasajul Unirii

3180

Incident șocant în această dimineață, azi, 1 aprilie 2023, la Pasajul Unirii. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a atacat cu bucăți de piatră cubică un echipaj al Poliției Locale.

Nu! Nu e păcălelă! Mașina Poliției Locae se afla la intrarea în pasaj, pe sensul dinspre Piața Universității către Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Citește și: Protecția Consumatorului “a ars” două dintre cele mai mari hypermarket-uri din Sectorul 4. Amenzi de 125.000 de lei

Din fericire, agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale și luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse.

Extrem de recalcitrant, agresorul a fugit de la fața locului, fiind, ulterior, prins în Centrul Vechi. El a fost identificat și predat polițiștilor de la Secția 14, care au efectuat cercetări la fața locului pentru ultraj, distrugere și tulburare a ordinii si liniștii publice. De altfel, acesta a luat la țintă și vitrina unui fast-food aflat în apropiere!

Persoana făptuitoare urma să primească mandat de arestare!