VIDEO/ O ambulanță în care se afla victima unui accident rutier s-a răsturnat pe Bd. Dimitrie Cantemir

1182

O ambulanță, care se afla în misiune, s-a răsturnat, azi, 25 februarie, în centrul Bucureștiului. Autoheviculul transporta un pacient către spital, iar o mașină nu i-a acordat prioritate și a intrat, în plin, în ambulanță.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11:25, în zona intersecției Dimitrie Cantemir cu Mărășești, sensul spre Unirii, potrivit informațiilor oferite de membrii comunității Info Trafic Bucuresti si Ilfov, pe grupul de Facebook!

Citește și: În campanie, Nicușor Dan a promis 13 parcări noi. Abia dacă face una până în 2024

Ambulanța se afla în misiune, iar șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe mașini de poliție, dar și ambulanța, pentru a acorda primul ajutorul.

În ambulanță se afla o fată de 17 ani, care fusese victima unui accident rutier.  Pacienta era transportată de la Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni” către altă unitate medicală.

“În jurul orei 11:25, conducătorul unei ambulanțe SABIF care se deplasa pe Bd. Dimitrie Cantemir către pasaj Unirii, având în functiune semnalele acustice și luminoase, la intersecția cu Bd. Mărășești a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat pe lateral”, au transmis autoritățile.

Impactul a fost unul puternic. Șoferul mașinii a declarat că nu a observat în timp util ambulanța. Tânărul a declarat că nu a intenționat să producă acest accident.

Traficul în zonă s-a aglomerat. Din sensul Universitate, șoferii au circulat cu mare dificultate în Pasajul Unirii.