Vești bune pentru amatorii de biciclete din București: I’Velo a deschis centre de închiriat!

1002

Începând cu luna februarie, bucureștenii pot pedala cu bicicletele I’Velo prin parcurile și pe străzile din București. Centrele de închiriere din Parcul Regele Mihai I (intrarea Charles de Gaulle) și din Parcul Tineretului (intrarea Șincai) s-au deschis de la 1 februarie și sunt echipate cu biciclete moderne, în stare perfectă de funcționare.

Pe lângă cele două centre de închiriere din parcul Herăstrău și din parcul Tineretului mai există și 26 de stații automatizate în București.

Citește și: Primăria Sectorului 4 a demarat procedurile pentru construirea noii magistrale de metrou M4, dintre Gara de Nord si Gara Progresul

Sistemul de bikesharing I’Velo dezvoltat de Asociația Green Revolution cu spriinul Raiffeisen Bank România reprezintă o oportunitate excelentă pentru bucureșteni de a adopta bicicleta ca mijloc de transport zilnic sau pentru recreere. Aceasta nu doar încurajează activitatea fizică și mobilitatea prietenoasă cu mediul, ci contribuie si la îmbunătățirea calității vieții în orașe, reducerea traficului și a emisiilor de carbon.

”Obiectivul nostru este ca oamenii să folosească bicicleta indiferent de sezon sau de vremea de afară. Nu există vreme nepotrivită pentru mersul pe bicicletă, atât timp cât suntem echipați corespunzător. Tocmai de aceea am deschis centrele mai devreme anul acesta, pentru a oferi oamenilor un motiv în plus să înceapă să pedaleze prin oraș”, spune Raluca Fișer, Asociația Green Revolution.

”Ivelo este primul program de bike-sharing din România și ne mândrim că am fost alături de partenerul Green Revolution încă de la început în dezvoltarea acestei inițiative de ecologie urbană. Continuăm împreună pentru comunități mai prietenoase cu mediul și mai sănătoase”, a spus și Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare & CX, Raiffeisen Bank România.

Sistemul de bikesharing Ivelo este dezvoltat de Asociația Green Revolution cu spriinul Raiffeisen Bank România pentru încurajarea transportului sustenabil în mediul urban si a unui stil de viată sănătos. Cu o rețea extinsă de stații de biciclete și servicii de închiriere convenabile, Ivelo încurajează oamenii să adopte bicicleta ca mijloc de transport prietenos cu mediul înconjurător.