USR și-a anunțat candidatul la Primăria Sectorului 4: Paul Ene

978

USR Sector 4 a anunţat lansarea candidaturii la Primăria Sectorului 4 în persoana lui Paul Ene. Cu o viziune orientată spre „o comunitate prosperă şi în continuă dezvoltare, Paul Ene, un IT-ist din cartierul Tineretului, are o experienţă de şase ani în politica locală a Sectorului 4”.

El este hotărât ”să transforme această zonă administrativ-teritorială într-un loc în care oamenii să fie pe primul loc, în detrimentul „proiectelor de faţadă”.

Citește și: Primăria Capitalei a început lucrările de reabilitare a acelor 210 km de rețea de termoficare

Anunțul a fost făcut și pe pagina personală de facebook a candidatului USR, una cu o audiență confidențială, una cu sub 1.000 de urmăritori, care cu greu strânge 50 de like-uri la postări! De altfel, profilul acestuia este unul misterios, candidatul la Primăria Sectorului 4 preferând să rămână un veșnic anonim, fără a dezvălui din datele personale, astfel încât potențialii votanți să-l poată descoperi! De altfel, candidatul USR posibil să nu comunice prea mult în scris, el având și mici probleme cu gramatica, așa cum se poate vedea și în combaterea actualului primar, cu o exprimare ușor agramată, de acum câteva zile: ” Cei 853.825 de lei sau dus către firma…” – vezi captură foto

Singura chestie notabilă despre Paul Ene (foto, dreapta), dezvăluită de google, este aceea că el a fost numit secretar de stat în Ministerul Economiei, pe vremea premierului Florin Cîțu, când ministru era Claudiu Năsui (foto, stânga), de la USR! Se pare că el ar mai fi fost și președinte la USR sector 4!

Numirea la ministerul condus de Năsui, s-a produs în contextul în care Ene a avut acces la platforma de înscrieri pentru obţinerea de bani europeni destinaţi IMM-urilor, fără să aibă vreo calitate oficială. Mai mult, Corpul de control al prim-ministrului începuse verificările la Ministerul Economiei,  după ce au existat suspiciuni de fraudă privind modul în care sute de IMM-uri urmau să obţină bani europeni.

Iar, printre prioritățile sale electorale, anunțate pe postarea de pe contul de facebook, se numără, de fapt, chestiuni din programul lui Daniel Băluță, care deja au fost sau sunt în curs de rezolvare, în prezent:

”Trebuie să începem cu locuri de muncă mai bine plătite și mai aproape de casă.
Trebuie să reabilităm blocuri, să redăm trotuarele cetățenilor și să salvăm spațiile verzi pentru a ne salva sănătatea”
Anunțul candidaturii lui Paul Ene la scaunul de primar al sectorului 4 a strâns în 4 ore doar 70 de aprecieri, pe pagina sa de facebook!