Un tânăr afgan, de 25 de ani, a murit înecat în lacul din Parcul Tineretului

4648

Scene dramatice au avut loc în parcul Tineretului din București. Un tânăr a intrat în lacul din parcul Tineretului pentru a scăpa de căldură, însă a murit înecat.

Prietenii acestuia au alertat autoritățile, iar la locul incidentului a ajuns o echipă de prim ajutor și o echipă a scafandrilor. În cele din urmă, scafandrii au reușit să aducă trupul tânărului la mal, însă, în ciuda manevrelor de resucitare, acesta nu a mai prezentat semne vitale.

Citește și: Ghid de spraviețuire în caz de caniculă

Potrivit unor surse oficiale, tânărul de 25 de ani era un cetățean afgan. Acesta era muncitor în construcții în România. Pe fondul temperaturilor ridicate înregistrate duminică în Capitală, tânărul afgan a intrat în lacul din Parcul Tineretului pentru a se răcori și a murit înecat.  ISU București-Ilfov a  intervenit cu un echipaj de scafandri, cu două ambulanțe SMURD, precum și cu două autospeciale.

Poliția desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs decesul. Trupul tânărului a fost dus la autopsie, pentru a constata cauza morții.