SURSE: BOMBA ZILEI ÎN SECTORUL 4! Un consilier local cerșea pixuri și hârtie igienică. Reacția Consiliului Local: l-a dat afară din comisia în care era membru

2599

Ședința Consiliului Local Sector 4 din urmă cu câteva zile a fost una extrem de încrâncentă. Conform unor surse apropiate grupurilor politice reprezentate în Consiliul Local Sector 4, cauza nervilor ar fi fost propunerea consilierilor de a-l îndepărta pe Vasile Negrilă din comisia privind admnistrarea spațiilor comericiale.

 

Este vorba despre singura comisie a Consiliului Local pentru care membrii săi – în totalitate consilieri locali – primesc indemnizații de până la 5.000 de lei lunar. Până de curând, din această comisie făcea parte și Vasile Negrilă – omul care deja își face campanie electorală lipind afișe cu chipul său pe mobilierul stradal din sector. Deși cu banii primiți de la această comisie, adunați cu indemnizația de consilier local – 1100 de lei, Negrilă ar fi putut să-și vadă linistit de o viață decentă, se pare că acesta ar fi încercat să mai ciupească, tăcut, câte ceva și de la primărie.

Citește și: Candidatul USR pentru Primăria Sectorului 4. Antonio Andrusceac declara că ”toate femeile sunt făcute să fie soții și mame, iar frustrările nu se ascund în carieră”

Asfel, potrivit surselor noastre, acesta nu doar că ar fi apelat la directorii din primărie pentru mici favoruri care să-i îndeplinească promisiunile electorale – cum ar fi asfaltarea unui trotuar ori acoperirea vreunei gropi din asfalt, care nu erau încă prinse în listele de investiții publice, ci ar fi cerut chiar și banalele pixuri „d-alea ca ale primarului” ori câteva suluri de hărtie iginenică.

Nu știm dacă produsele cerute ajungeau la el acasă sau în altă parte, însă un lucru este cert: Negrilă a intrat și în dizgrația Consiliului Local, căci la vot, doar unul dintre colegii săi de partid a votat împotriva schimbării sale. Celălalt s-a abținut!

În aceste condiții, se ridică în mod clar întrebarea: „Mai vrea Negrilă să fie primar al Sectorului 4?