DOCUMENTE! Primăria, somată să dea banii din taxa de salubrizare înapoi!

3410

Primăria Sectorului 4 ar putea intra într-un mare colaps. Sume mari de bani ar putea fi plătite înapoi oamenilor, dacă informațiile publicate astăzi de consilierul local Răzvan Sava (PNL), pe pagina sa de Facebook, se vor dovedi a fi adevarate.

Conform acestuia, sumele ce ar urma să fie plătite oamenilor ar fi de fapt, diferențe de bani pe care autoritatea locală le-a încasat ca fiind taxe de salubrizare.

Citește și: Pe surse, de la primărie! USR-istul Guilhem Moulin a doborât recordul absenteismului de la ședințele Consiliulu Local. A depășit 50 de absențe

Băluță, de ce ți-a fost frică nu ai scăpat!

Curtea de Apel București a emis motivarea deciziei civile definitive nr. 7034/2018 prin care instanța a hotărât că taxa de salubrizare încasată anul trecut a fost ilegală.

Vă reamintim că din luna decembrie a anului trecut, de când a fost anunțată soluția pe scurt, primarul Băluță s-a prevalat de lipsa motivării instanței pentru a nu returna banii încasați abuziv.

Pentru a-l ajuta să își clarifice mai repede gândurile, i-am transmis o solicitare prin care îl somez să pună în executare sentința!

Băluță, acum nu mai ai nicio scuză. Dă oamenilor banii înapoi”, scrie Răzvan Sava.

Sectorul 4 News a solicitat Primăriei un punct de vedere pe acest subiect și vi-l vom prezenta de îndată ce îl vom primi.