Pe surse, de la primărie! USR-istul Guilhem Moulin a doborât recordul absenteismului de la ședințele Consiliulu Local. A depășit 50 de absențe

1862

Luni, 5 aug 2019, a fost ședință ordinară la Consiliul Local al Sectorului 4, soldată cu o premieră absolută în administrația locală: depașirea cifrei de 50. Ați putea întreba ce înseamnă 50. Acesta e  numărul de absențe pe care consilierul USR Guilhelm Moulin le înregistrează de când cetățenii i-au acordat votul și încrederea de a-i reprezenta în Consiliul Local al Sectorului 4. Este cel mai mare număr de absențe înregistrat vreodată în București, de către un consilier ales.

Citește și: Farsă | Un copil a sunat la 112 anunțând că a căzut într-un canal. A vorbit 35 de minute cu dispecerul și a fost căutat patru ore

Așa întelege domnul consilier să și manifeste responsabilitatea și grija față de comunitatea sectorului 4. Pe lângă aceste absențe, este deja de notoritate că alesul consilier s-a remarcar prin fix zero proiecte, deși întelegem că totuși, ceilalți consilieri USR sunt mult mai active și ca urmare, mai multe proiecte aprobate chiar și de primarul Daniel Băluță.

Sursele noastre arată faptul că domnul consilier vine la o ședință da, una nu, astfel ca el să nu cada sub incidenț legii 215/2001, prin care consiliul îi poate vacanta postul de consilier la 3 absente consecutive. Astfel, Guilhelm Moulin eludează legea , dar mai ales încrederea cetățenilor. Ne întrebăm și noi cum de conducerea filialei USR Sector 4 nu îi pune în vedere să demisioneze, în condițiile în care este clar, acest le îngreunează mult activitatea. Sperăm să aflam un răspuns de la cei vizați, dar înainte de terminarea mandatului în iunie 2020.