Senzații tari cu STB – 3 tramvaie deraiate într-o singură zi!

3327

Continuă glumele proaste făcute de cei de la STB. Doar în cursul zilei de ieri, luni, 23 ianuarie, trei tramvaie au sărit de pe șine!

Și ca bucureștenii să nu fie supărați, au fost deraieri de tramvaie în mai toate zonele Capitalei: Sudului, Theodor Pallady și Obor! Adică în sectoarele 4, 3 și 2!

Citește și: Unirea Principatelor Române din 24 ianuarie 1859 s-a pus la cale în sectorul 4

Mai întâi, liniile de tramvai 19, 27 și 40 au rămas blocate pe Bulevardul Theodor Pallady după ce un tramvai a deraiat de pe șine (foto stânga). Incidentul s-a petrecut în zona Complexului Comercial Titan. Tramvaiul a deraiat de pe șine în jurul orei 13:45, după cum a informat Societate de Transport București, pe contul de Twitter STB SA Clienți: “Liniile 19, 27 și 40 – blocate pe Bd. Theodor Pallady, la Complex Comercial Titan. Cauza: deraiere. Este afectată și funcționarea liniilor 246, 405, 408 și 472”. Fără nici o scuză, evident! Din fericire, nici un călător aflat în mijlocul de transport în comun de suprafață nu a fost rănit.

Deoarece traficul tramvaielor 19, 25 și 40 a fost blocat pentru o perioadă lungă, STB a anunțat că au fost înființare două linii navetă, pentru preluarea bucureștenilor care circulau cu aceste tramvaie.

A urmat Piața Sudului (foto mare). Aici, până la reluarea traficului s-au scurs ore bune! Despre acest incident, cei de STB nu au mai comunicat nimic. Au făcut-o internauții: “A oprit la un kebab”, “O sa iasa Nicușor și o sa zică că e chestie de fizică la incidentele astea”, “E din cauza vantului”, au fost doar câteva dintre comentariile exprimate pe pagina Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Apoi, pe la 15:10, un alt tramvai a deraiat de pe șine luni, 23 ianuarie 2023, în București, în zona Obor (foto dreapta), pe Șos. Ștefan cel Mare/Calea Moșilor, sens spre Piața Sf. GheorgheÎn urma deraierii, vagonul a lovit cu colțul dreapta spate un autoturism (fără a se înregistra persoane accidentate) și stâlpul care susține semaforul.

“Liniile 10 și 21 – blocate pe sensul spre Șura Mare (10), respectiv spre Piața Sf. Gheorghe (21). Cauza: deraiere în zona Șos. Ștefan cel Mare/Calea Moșilor”, a transmis Societatea de Transport București, pe contul de Twitter STB SA Clienți. Tot fără scuzele de rigoare! Cum explicații pentru această “reușită”, trei tramvaie deraiate în doar câteva ore, nu a oferit nimeni, nici de la STB, nici de la Primăria Capitalei. Nici măcar Nicușor Dan!