Sărbătorim Ziua Natională cu tradiții, cu cânt și gusturi, în Parcul Tudor Arghezi!

2394

Ministerul Agriculturii, în parteneriat cu Primaria Sectorului 4 și Caprirom Sud Muntenia – Cooperativă Agricolă, organizează în perioada 1 – 3 decembrie târgul „Poftim, din România!”, în Parcul Tudor Arghezi, din Sectorul 4.

Peste 30 de producători vor fi prezenți cu produse tradiționale românești, cum ar fi: brânzeturi, produse din carne, fructe, legume proaspete , produse de patiserie, conserve etc.

Citește și: VIDEO / Expoziție de pictură, la casa memorială Arghezi, care a marcat Ziua Internațională a Drepturilor Copilului

Atracțiile evenimentului vor fi preparatele calde, gătite la fața locului după rețete străvechi: sarmale, ciolan cu fasole, pastramă, bulz și deserturi delicioase. Cei ce sunt în căutarea de cadouri au ocazia să achiziționeze produse lucrate manual de meșteri populari, dar și produse cosmetice din lavandă.

 

Așadar, vine România in sectorul 4, de 1 Decembrie ! “Poftim din România”, este un eveniment pentru români, cu produse tradiționale, cu artizanat și meșteșuguri din toata țara! Puteți veni cu toții in Parcul “Tudor Arghezi” pe 1, 2, si 3 decembrie, între orele 9:00 – 19:00.

Pe durata celor trei zile, organizatorii au pregătit surprize muzicale tradiționale pentru a păstra spiritul autentic al sărbătorilor populare românești.