Restricții temporare de trafic și la Pasajul Piața Sudului, timp de două nopți

919

În noaptea de 17/18.02.2024, în intervalul orar 23:00 – 05:30, în vederea efectuării unor lucrări de întreținere la Pasajul Piața Sudului, se va restricționa traficul rutier în pasaj, pe sensul de deplasare dinspre Calea Văcărești către Str. Nițu Vasile.

De asemenea, în noaptea de 18/19.02.2024, în intervalul orar 23.00-05.30, în vederea efectuării unor lucrări de întreținere și igienizare la Pasajul Piața Sudului, se va restricționa traficul rutier în pasaj pe celălalt sens de deplasare, respectiv dinspre Str. Nițu Vasile către Calea Văcărești.

Citește și: Restricții de circulație pentru următoarele două nopți, în Pasajul Unirii

Deși pasajul în cauză este administrat de către Primăria Capitalei, lucrările vor fi efectuate de cei de la Sectorul 4, pe a cărui rază administrativă se află.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.