Restricții de circulație pentru următoarele două nopți, în Pasajul Unirii

952

Circulația tuturor vehiculelor în Pasajul Unirii va fi restricționată în următoarele două nopți, în intervalul orar 23:00 – 05:30, pentru derularea unor operațiuni de igienizare a tunelul rutier.

Pentru legalitate, au fost obținute două avize de restricție/deviere a circulației din partea Brigăzii Rutiere, anunță Primăria Sectorului 4, prin intermediul unui informații de presă.

Citește și: Din minunile realizărilor pe linie de termoficare în Capitală: 1.100 de blocuri puse instant la pământ în Berceni

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, 15/16 februarie a.c., activitățile vor fi desfășurate pe sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității. Iar în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16/17 februarie a.c., aceleași operațiuni vor fi realizate pe sensul opus, adică dinspre Piața Universității către bulevardul Dimitrie Cantemir.
Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător, cu balize și garduri direcționale, lămpi de semnalizare, semne de ocolire ori semne de drum în lucru. Poliția rutieră roagă conducătorii auto să respecte întocmai indicațiile polițiștilor rutieri, pentru a evita eventuale neplăceri.

De precizat că devierea circulației nu va interveni, în cele două nopți, mai devreme de ora 23:00!