Restricții de circulație în Sectorul 4! Grinzi metalice de peste 200 de tone ajung pe șantierul Pasajului ”Europa Unită”

1082

Începând din această seară, sâmbătă 20 august, și până luni dimineață, traficul rutier pe direcția înspre și dinspre Bd. Alexandru Obregia, respectiv Bd. Metalurgiei, va fi restricționat.

Cei care vor tranzita zona Metalurgiei, Turnu Măgurele, Luică sau Alexandru Obregia trebuie să circule cu maximă atenție și să respecte cu strictețe semnele de circulație, dar și indicațiile polițiștilor care se vor afla în intersecție.
Acest lucru se datorează faptului că, la pasajul rutier suprateran ”Europa Unită”, ajung cele patru grinzi metalice cu o lungime de 38 de metri și o greutate de peste 50 de tone fiecare, drept pentru care au fost luate toate măsurile de protecție pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

Citește și: Prefectul Capitalei anunță controale în școli și licee înainte de începutul noului an școlar

Astfel, pentru a traversa intersecția străzii Turnu Măgurele cu bulevardele Alexandru Obregia și Metalurgiei, conducătorii auto trebuie să conducă prudent și să folosească rutele alternative indicate de către polițiștii aflați în această zonă. De luni dimineață, circulația rutieră va reveni la normal.


Vă reamintim faptul că Pasajul ”Europa Unită”, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură ale Bucureștiului, pe care Primăria Sectorului 4 îl construiește la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele va avea o lungime de peste 650 de metri, două benzi de circulație pe fiecare sens și va fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul orașului. Lucrările la acest obiectiv, extrem de important pentru toți locuitorii Capitalei, au început în luna februarie a acestui an și vor fi finalizate în aproximativ 18 luni.