Proiect INEDIT. Taxele și Impozitele din sectorul 4 pot fi plătite la benzinării

1700
OMV-Westaco-Express
Foto: bzi.ro

Adio cozi interminabile la casieriile taxelor și impozitelor locale. Locuitorii sectorului 4 au de acum înainte o alternativă inedită.

Direcţia Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4 aduce la cunoștință contribuabililor sectorului 4 introducerea sistemului de plată a impozitelor și taxelor locale, amenzilor şi a altor venituri la bugetul local prin intermediul serviciului WESTACO EXPRESS implementat în staţiile de benzină OMV din toată ţara.

Citește și: Consiliul Local al Sectorului 4 a hotărât extinderea modalităţilor de plată a impozitelor şi taxelor locale

Serviciul Westaco Express este disponibil în 508 staţii OMV din România, din care 87 stații OMV sunt în București (vezi lista stații OMV), acesta permițând plata cu numerar a impozitelor și taxelor locale, amenzilor şi a altor venituri la bugetul local într-un mod simplu și rapid, pe toată durata zilei, stațiile OMV având program de lucru non-stop.
Serviciul este configurat să ofere o multitudine de avantaje contribuabililor:

  • contribuabilul se poate prezenta la orice staţie de benzină OMV pentru plată, indiferent de zona unde locuiește, alegând astfel situaţia cea mai convenabilă şi nefiind necesar un consum suplimentar de timp pentru efectuarea acestor plăţi;
  • serviciul este oferit 7 zile din 7, cu program 24 ore din 24;
  • accesul este facil, în locuri securizate, prevăzute cu locuri de parcare.