Invazie de țânțari în Capitală. Primăria Sectorului 4 a început campania de dezinsecție

1500
dezinsectie tantari

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Protecție a Plantelor, a demarat campania de igienizare a spațiilor verzi publice din Municipiul București, prin aplicarea de tratamente pentru combaterea bolilor și a dăunătorilor la plante în toate sectoarele Capitalei.

Autoritățile anunță faptul că această acțiune se desfășoară ori de câte ori este necesar pe toată perioada sezonului cald.

Este bine de știut faptul că la intrarea în parcurile din Capitală au fost amplasate bannere prin care se anunță programul de tratamente, iar poliția locală supraveghează aceste operațiuni, astfel încât cetățenii să evite zonele respective în intervalul orar specificat.

Citește și: Primăria Capitalei promite să pună „tunurile” pe țânțarii și căpușele din Capitală!

Pentru a nu fi perturbat traficul rutier, pe aliniamentele stradale se efectuează tratamente în intervalul orar 22.00 – 6.00 dimineața.

Și în sectorul 4, parcurile, aliniamentele stradale și spațiile verzi au început să fie stropite cu soluții pentru combaterea următorilor dăunători: căpușe, purici, furnici, muște, cărăbuși, ploșnișa cerealelor, acarieni, afide, tripsi, omizi defoliatoare, viespi, molii, păduchi, cicade și altele.