”Problema arborilor care trebuie defrişaţi a devenit una cronică”

1025

Problema arborilor care trebuie defrişaţi a devenit „cronică”, a declarat, vineri, primarul Daniel Băluţă, care a precizat că, în urma vijeliei din cursul dimineţii, au fost doborâţi mai mulţi copaci.

A fost nevoie ca echipe ale administraţiei locale, de la Totul Verde, şi ale ISU să intervină pentru a îndepărta copacii doborâți de furtună şi a asigura, astfel, „normalitatea în trafic”.

Citește și: Piața Norilor din cartierul Tineretului a fost redeschisă!

„Această problemă a devenit una cronică. Ultima dată am câştigat în instanţă ordonanţă preşedinţială pentru a reuşi să toaletăm sau să defrişăm pomii. Încercăm împreună cu domnul primar general să identificăm care sunt condiţiile în care putem să toaletăm sau să defrişăm pomii. Sunt optimist că acest lucru, totuşi, se va întâmpla. Avem de mai mult timp promisiune din partea lui că acest tip de problemă va fi soluţionată”, a afirmat primarul sectorului 4, la evenimentul prilejuit de redeschiderea Pieţei Norilor.

El a mai spus că relaţia instituţională dintre Primăria Sectorului 4 şi municipalitatea bucureşteană trebuie să fie una constructivă.

„Sunt foarte multe proiecte pe care le avem nu doar cu domnul primar general, dar şi cu ceilalţi colegi, primari de sector, cu Consiliul Judeţean Ilfov. În privinţa administraţiei, consider că trebuie să fim mult mai puţin politicieni, pentru că oamenii ne aleg ca să obţinem rezultate, nu ca să generăm conflicte. Conflictele le gestionăm între patru ochi, de fiecare dată, însă rezultanta în relaţia pe care o avem cu Primăria Capitalei este una rezonabilă. E loc de mult mai bine, evident”, a adăugat Daniel Băluţă.