Primăria Sectorului 4 marchează 40.000 de locuri de parcare . Când va fi finalizată lucrarea

2098

Vremea frumoasă de afară vine cu vești bune pentru locuitorii sectorului 4. Administrația Locală a reînceput marcarea locurilor de parcare.

40.000 de locuri de parcare din sectorul 4 vor fi marcate, până la sfârșitul acestui an, de către Direcția de Mobilitate Urbană din cadrul Primăriei Sectorului 4. Lipsa acestora au dat naștere la numeroase controverse. Cui nu i s-a întâmplat să ajungă acasă cu maşina şi să-şi găsească locul de parcare ocupat? Tuturor! Iar dacă vecinul e recalcitrant, lucrurile se complică. Pentru că, de cele mai multe ori, iese cu scandal.

Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a anunțat într-o postare pe rețeaua de socializare că au început lucrările pentru marcarea tuturor parcărilor din sectorul pe care îl administrează.

„De ieri, am început să marcăm parcările din sectorul 4. Colegii mei de la Direcția de Mobilitate Urbană au la lucru șase echipe care au marcat deja sute de locuri (atât nou create, cât și cele vechi ce necesitau retrasare) în cartierele Triunghiul Berceni și Tineretului. Acțiunea va continua până vom reuși să marcăm toate cele puțin peste 40.000 de locuri de parcare pe care le avem în administrare. Vă rog, așadar, ca în măsura în care echipele noastre aflate în teren vă vor solicita sprijinul, să vă mutați mașinile în perioadele în care aceștia lucrează. Vopseaua se usucă în cel mult o oră, iar ulterior vă veți putea folosi parcările în deplină liniște”, a anunmțat Daniel Băluță, primarul sectorului 4, pe Facebook.

Citește și: Parcarea de la Palatul Copiilor devine de tip park&ride! Soluțiile tehnice, dezvăluite de primarul Daniel Băluță

Întrebat de o doamnă pe rețeaua de socializare când vor fi gata marcajele locurilor de parcare, Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a răspuns: „Anul acesta vom marca toate locurile de parcare existente în sectorul 4. Așa cum am mai spus, avem în spate toate actele necesare pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârșit!”