Târgul de miei din sectorul 4. Informațiile complete!

1438

Am intrat în Săptămâna Mare, așa că fiecare dintre noi își face planul de cumpărături, astfel încât să nu ne petrecem ultimele orele înainte de Învierea Domnului la coadă în supermarket. Pentru cei care încă nu și-au cumpărat carnea de miel, este bine de știut că în sectorul 4, a fost  deschis deja cunoscutul târg al mieilor. Sectorul4news a intrat în posesia documentelor care au stat la baza înființării acestui eveniment și vi le prezintă mai jos.

Încă de la început, trebuie menționat că pentru organizarea acestui târg, primăria sectorului 4 nu cheltuie niciun leu. Cum este posibil așa ceva? Răspunsul îl găsim în protocolul de colaborare încheiat între Consiliul Local Sector 4 – Direcția Piețe și Gestionare Activități Comerciale sector 4, Primăria Comunei Zimbreasca, județul Teleorman, Agenția Națională pentru Zootehnie și Direcția pentru Agricultură a Municipiului București, în care se specifică negru pe alb faptul că „Consiliul Local Sector 4 – Direcția Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector 4 nu își asumă nicio obligație financiară în derularea protocolului de colaborare”. Singura contribuție a sectorului  4 este aceea că le pune la dispoziție celorlalte părți terenul special amenajat în trecut pentru astfel de activități.

Tot ceea ce ține de organizare și obținerea avizelor necesare funcționării acestui târg, inclusiv menținerea curățeniei, a fost pus în seama primăriei teleormănene și a celorlalți partener.

Prin urmare, cei care vor să se aprovizioneze cu carne proaspătă de miel pot merge la acest târg deschis în Piața Apărătorii Patriei, situat în Șoseaua Berceni, nr 138 B, până pe data de 7 aprilie, între orele 06.00 – 20.00.

Alte informații puteți afla lecturând documentele atașate. AICI