Peste 150 de medici rezidenți au luat un prim contact cu clinica de Stomatologie din Sectorul 4

3063

Peste 150 de medici rezidenți ai Facultății de Stomatologie, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, au vizitat, vineri, Clinica de Stomatologie, situată în Șoseaua Olteniței nr. 9, și construită de către comunitatea Sectorului 4.

Însoțiți de Rectorul Universității, Prof. Dr. Viorel Jinga și de Prorectorii Prof. Dr. Ecaterina Ionescu și Prof. Dr. Silviu Pițuru, viitorii medici specialiști s-au familiarizat cu noul spațiu educațional care îmbogățește baza materială universitară, răspunzând tuturor nevoilor de pregătire la cele mai înalte standarde.

Citește și: Undă verde pentru aeroportul din sudul Capitalei. Consiliul Local al Sectorului 4, împuternicit să se asocieze cu CJ Giurgiu

Noul spital urmează a fi operaționalizat cu sprijinul Spitalului Universitar de Urgență București.

„În așteptarea primilor pacienți, viitorii medici specialiști, au luat un prim contact cu cele 64 de cabinete stomatologice, de cardiologie, de radiologie și laboratoare de tehnică dentară. Echipate și dotate cu tehnologie de ultimă generație, spațiile existente i-au cucerit pe rezidenți care abia așteaptă să profeseze aici, în Sectorul 4″, a anunțat primarul Daniel Băluță, pe pagina sa de facebook.

Centrul Medical Multifuncțional este dotat cu 64 de unituri dentare, săli de curs, laboratoare, o sală de operații, precum și alte echipamente stomatologice de ultimă generație, ceea ce permite realizarea de consultații, precum și tratamente medicale de specialitate pentru diverse afecțiuni stomatologice, atât pentru adulți, cât și pentru copii.