Noua creșă Unicornul Fermecat se pregătește să-i primească pe cei mai mititei membri

5203

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță că noua creșă Unicornul Fermecat se pregătește să-i primească pe cei mai mititei membri.

“Înconjurată de spații verzi și liniste, chiar dacă este în centrul unei comunități active, cu spații vitrate generoase, săli de clasă încăpătoare și bine compartimentate, cu personaje din povești la fiecare pas, dar în primul rând sigură, noua creșă Unicornul Fermecat se pregătește să-i primească pe cei mai mititei membri ai comunității noastre”, precizează edilul într-o postare pe facebook.

Citește și: STB a făcut primul pas pentru reluarea circulației tramvaielor pe Șoseaua Olteniței, care se poate realiza în următorii 2 ani!

Creșa este situată în zona Piața Reșița, chiar în spatele pieței! “Peste 200 de copilași vor fi așteptați, de anul viitor, să pășească în lumea frumoasă și inocentă a prichindeilor, la creșa „Unicornul Fermecat”, unde părinții îi pot lăsa în siguranță cât timp sunt la serviciu. Cu toate că avem cele mai multe locuri la creșă din București, apoximativ 1.100, ne-am propus să dublăm capacitatea, mai ales în condițiile în care cererea din partea părinților este din ce în ce mai mare. O zi frumoasă să avem”, mai menționează Daniel Băluță!
Începând de anul viitor, “Unicornul Fermecat” își va deschide larg ușile pentru a-i primi pe micuți într-o lume colorată, veselă și plină de basme și povestioare spuse de angajați bine pregătiți.