Se aprind luminițele în sectorul 4!

2011

A venit și momentul mult așteptat pentru locuitorii sectorului 4. Astăzi, 4 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, de la ora 19:30, se vor aprinde luminițele cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă!

Evenimentul se va produce, oficial, la Fântâna Florilor și se așteaptă ca la el să participe însuși primarul sectorului 4, Daniel Băluță!

Citește și: Noua creșă Unicornul Fermecat se pregătește să-i primească pe cei mai mititei membri

“Aprindem luminițele în Sectorul 4! Diseară, începând cu ora 19:30, vă așteptăm la Fântâna Florilor, cu mic, cu mare, să dăm startul sărbătorilor de iarnă. O zi plină de speranță să avem”, este anunțul făcut de edil pe pagina sa de facebook!

Milioane de beculețe colorate, ghirlande și figurine tridimensionale vesele vor împodobi străzile, bulevardele și intersecțiile din sector spre bucuria celor mici, dar și a celor mari.

Primarul Sectorului 4 a menționat, acum circa o lună, că, de trei ani, au început să fie schimbate becurile clasice de iluminat public, mari consumatoare de curent electric, cu un sistem de iluminat de tip LED. Potrivit acestuia, astăzi, rețeaua publică este înlocuită în proporție de peste 60% și, datorită acestui fapt, consumul de energie de la nivelul străzilor din sector s-a redus cu 35%.