UPDATE: Noi sume de plată au fost stabilite pentru taxa de salubrizare în sectorul 4

1772
taxa-salubrizare Sectorul 4 News

 UPDATE

Video declarații detaliate ale edilului Daniel Baluță despre Taxa de salubrizare.


 

În ședința Consiliului Local Sector 4 din 8 ianuarie a fost votată o nouă Hotărâre privind instituirea și încasarea taxei de salubrizare. Iată care sunt modificările aduse (cu titlu de excepție pentru anul 2018) H.C.L. 347/2017, care stabilea o taxă unică de 12 lei/persoană fizică/lună:

„ …(4) Pentru anul 2018, prin excepţie de la art.2, alin. 1, lit. a) din prezenta hotărâre, pentru persoanele fizice cu venituri nete lunare sub 2000 lei, taxa de salubrizare datorată va fi în cuantum de 6 lei/lună/persoană. Pentru persoanele fizice care au venituri nete lunare peste 2.000 lei, taxa de salubrizare datorată este de 9,6 lei/lună/persoană.
(5) În cazul neachitării taxei anticipat sau până la data de 20 ale fiecărei luni pentru luna anterioară, taxa va fi de 12 lei/lună/persoană, indiferent de veniturile persoanei.
(6) Excepţia nu se aplică în cazul imobilelor situate pe raza sectorului 4, cu o suprafața totală ocupată la sol mai mare de 2000 mp ale aceluiași titular.
(8) Aplicarea taxei de salubrizare pentru persoanele cu venituri nete sub 2.000 lei/lună se va face pe baza declaraţiei pe propria răspundere, conform anexei la prezenta hotărâre.

Citește și: Taxa de salubritate, majorată cu 140% în Sectorul 4

Art. II (5) În cazul în care într-un imobil locuiesc persoane fizice dar este înregistrat și sediul social activ, punct de lucru activ, indiferent dacă se desfășoară sau nu o activitate economică la sediul sau punctul de lucru, se datorează taxa de salubrizare cu valoare mai mare.”

Textul integral al noii Hotărâri poate fi citit pe pagina primariei secorului 4.

Citește și: Primarul Sectorului 4 Daniel Băluța, mesaj pe facebook cu explicații despre cresterea taxei de salubritate

Taxa Salubrizare