Nicușor Dan spune că va repara și locurile de joacă din Parcul Tineretului

1002

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că locurile de joacă din parcurile bucureștene, ce se află în administrarea PMB, printre care și Tineretului, vor fi reparate. Astfel că, a fost lansată în SEAP procedura de achiziție pentru lucrările necesare.

Nicușor Dan a anunțat că după ce licitația va fi finalizată se va interveni pentru reparația a 14 locuri de joacă aflate în 4 parcuri din București, pe care Capitala le administrează. Astfel, vor fi reparate:

  • 5 locuri de joacă aflate în Parcul Regele Mihai I
  • 1 Loc de joacă aflat în Parcul Bordei
  • 4 locuri de joacă aflate în Parcul Circului de Stat
  • 4 locuri de joacă în aflate în Parcul Tineretului.

Citește și: Președintele FR Hochei pe Gheață a vizitat șantierul viitorului patinoar Berceni Arena

În cadru lucrărilor din parcurile administrate de Primăria Generală, echipamentele care sunt atât de degradate încât nu mai pot fi reparate, vor fi înlocuite.

“Prin acest acord cadru ne-am propus să redăm bucureștenilor, în condiții de maximă siguranță, primele 14 locuri de joacă din parcurile ALPAB, urmând ca în perioada următoare să modernizăm și celelalte 25 de locuri de joacă. Modernizarea acestora va fi realizată printr-un contract distinct, care va avea ca obiect înlocuirea locurilor de joacă în intergralitate”, a transmis Nicușor Dan.

Conform anunțului din SEAP, acordul cadru de execuție a lucrărilor constă în lucrări de reparații a elementelor constitutive ale unor spatii de joaca si de agrement din București si a celor de modernizare, prin înlocuirea unor echipamente neconforme, ce nu mai pot fi reparate. Operatorii economici pot consulta caietul de sarcini pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziții Publice. Data limită de depunere a ofertelor este 30 septembrie.