Nicușor Dan, favoritul casei de pariuri Betano pentru un nou mandat de primar general

912

Nicușor Dan este favorit să obțină un nou mandat de primar general al Capitalei, conform cotelor la casa de pariuri Betano, fiind urmat de Gabriela Firea (PSD) și de Ciprian Ciucu (PNL).

Actualul primar general are o cotă de 1,6, în vreme ce fosta fosta știristă a antenelor, a cărei imagine a fost zdruncinată în ultimele luni din cauza implicării în scandalul „azilelor groazei”, este cotată cu 2,2.

Citește și: Consiliul Județean Ilfov a revocat hotărârea care dădea undă verde ridicării unui nou depozit de deșeuri în sudul Bucureștiului

Cei doi sunt urmați de Ciprian Ciucu, cotă 5, însă primarul Sectorului 6 nu și-a anunțat până în acest moment intenția de a candida. „Bookmakerii” le dau șanse bune și fostului ministru al sănătății, Vlad Voiculescu (cotă 7), liderului AUR, George Simion (cotă 8), dar și actualului ministru liberal al energiei, Sebastian Burduja (cotă 10). La polul opus se află Ludovic Orban (cotă 50) și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (cotă 100), în condițiile în care probabilitatea să-i vedem pe aceștia concurând este destul de mică.

În schimb, din ofertă lipsesc posibil candidați cu greutate, cum ar fi primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, sau primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. Niciunul dintre aceștia nu și-a anunțat până acum intenția de a se înscrie în cursa electorală.