Nicușor Dan: ”Din punct de vedere al imaginii, Sectorul 4 arată bine, dar funcţional s-au creat foarte multe disfuncţionalităţi”

1071

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că are o relaţie foarte bună cu consilierii USR. El a mai arătat că Daniel Băluţă are credibilitate mai mare decât Gabriela Firea.

Nicușor Dan a mai spus că discută instituţional cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi nu crede că sunt în tabere diferite pentru că acesta susţine că PNL trebuie să se depărteze de PSD, astfel că au aceeaşi viziune.

Citește și: Homosexuali din toate țările se adună la București, în 2024

Nicuşor Dan a declarat în emisiunea ”Proiect de ţară: România”, de la Prima News, că are o relaţie foarte bună cu consilierii generali aui USR. Întrebat dacă este deja candidatul USR la Primăria Capitalei, el a precizat că nu poate spune niciun partid, în acest moment, serios, cine este candidatul lor pe Bucureşti. ”Am o relaţie foarte bună cu consilierii generali USR şi, deasemenea, cu conducerea USR”, a mai spus primarul.

Întrebat care este relaţia sa cu primarul sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, Nicuşor Dan a răspuns că ”discută instituţional”. ”Nu cred că suntem în tabere diferite. Ciprian Ciucu este cineva în PNL care susţine că PNL trebuie să se depărteze de PSD, deci viziunea politică e aceeaşi. Acum, în plan personal se mai întâmplă lucruri”, a explicat Nicuşor Dan. Despre o candidatură a lui Ciucu la primăria Capitalei, el a precizat că nu crede acest lucru, pentru că ”Ciprian Ciucu a spus de mai multe ori că nu-şi doreşte lucrul ăsta”.

Băluţă are o credibilitate, în rândul bucureștenilor, mai mare decât doamna Firea”

Întrebat ce candidat este mai redutabil între Gabriela Firea şi primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, Nicuşor Dan a precizat că ”Băluţă are o credibilitate, în rândul bucureștenilor, mai mare decât doamna Firea”. Despre sectorul 4, primarul Capitalei a spus: ”Dacă facem o analiză pe sectorul 4, putem să spunem niște lucruri. Ca imagine, arată relativ bine. Funcțional, s-au creat extrem de multe disfuncționalități prin construirea masivă în zona de sud, către Popești. Acolo este ceva ce nu trebuie să existe într-un oraș civilizat”.