Nicuşor Dan a devenit tată pentru a doua oară: „Miracolul s-a produs din nou”

861

Bucurie mare în familia Primarului General al Capitalei. Iubita sa a adus pe lume cel de-al doilea copil. Partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume miercuri, 25 mai, al doilea copil al cuplului.

De această dată, Primarul General al Bucureştiului devine tată de băiat. Micuţul a venit pe lumea la Spitalul Filantropia, aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Deşi a fost o naştere prematură, atât mama cât şi cel mic se simt bine, potrivit surselor Antena 3. Băieţelul încă de află în terapie cu suplimentare de oxigen. Nicuşor Dan şi Mirabela Grădinaru, manager la o mare firmă auto, formează un cuplu de mai mult timp. Cei doi mai au o fetiță, Aheea, născută tot în luna mai, în anul 2016.

La acel moment, când a devenit tată pentru prima oară, Nicuşor Dan scria pe pagina sa de Facebook că trăiește cea mai fericită zi din viața lui: „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”. De data aceasta, la nașterea băiețelului, primarul Capitalei a postat următorul anunț: “Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare. Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs. Sănătate tuturor”!