În Lumea Copiilor, copiii s-au reconectat cu sportul și mișcarea

982

A fost muzică, distracție, dans, mișcare și sport în parcul Lumea Copiilor. S-a desfășurat « “Reconectare : Lumea vazuta prin ochii copiilor” – un eveniment complex în care arta, muzica, dansul și sportul s-au îmbinat cu distracția și surprizele pentru cei mici!

Pandemia a trecut, lumea trebuie să iasă din nou la sport! Cam acesta a fost mesajul organizatorilor evenimentului. Mai ales cei mici, copiii, dar și părinții ori bunicii lor.


Organizatorii evenimentului au fost Prais Foundation, Nestle, Si Eu Trăiesc Sănătos – SETS, Planeta Albastră Conteazăpe Tine – PACT, Primăria Sectorului 4, CSM București și UNEFS! Au participat sute de copii, sportivi, artiști. S-au derulat momente impresionante pe scenă, dansuri și acrobații, moment artistice aplaudate la scenă deschisă. Pe terenurile sportive au avut loc antrenamente demonstrative ale micuților sportivi de la CSM București, sub privirile directorului general al clubului, multipla campioană la atletism, Gabriela Szabo! Momente unice de street dance și breakdance au fost oferite de studenții de la UNEFS.

Citește si: https://sectorul4news.ro/nicusor-dan-a-devenit-tata-pentru-a-doua-oara-miracolul-s-a-produs-din-nou/

Aceștia au oferit și momente de Zumba, cu participarea copiilor din public. Numere de gimnastică ritmică – dans cu cercuri, dar și de dans incluziv – persoane cu sindrom Down alături de studenți UNEFS, au fost apreciate la scenă deschisă.
Atelierele sportive au inclus ședințe de ALERGARE, HANDBAL, BASCHET, VOLEI PE PLAJĂ, DEMONSTRAȚII JUDO- susținute de antrenori și sportivi de la CSM București. În paralel, au avut loc și ateliere de pictură!