Micutzu își ispășește pedeapsa în Sectorul 4

1309

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, scapă de dosarul penal căpătat după ce s-a certat cu un grup de indivizi, în urmă cu doi ani.

„Micutzu”, așa cum îl cunoaște publicul larg, a fost implicat într-un scandal de proporții, în urmă cu doi ani și jumătate. În timp ce se plimba pe Calea Victoriei din București, comediantul a fost abordat într-un mod ironic de un grup de trecători, iar de acolo până la un dosar penal nu a fost decât un pas.

Citește și: Ministerul Agriculturii și Primăria Sectorului 4 organizează un Mărțișor pentru pofticioși, la Piața Sudului

Cosmin Nedelcu și-a ieșit din minți, a aruncat vorbe grele, iar scandalul s-a finalizat cu îmbrânceli și geamuri sparte. „Băiatu’ ăsta care mă înjura a început să facă nişte miştouri d-astea de bun simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget, lucru care l-a supărat şi mai tare. Și omul, din spate, a început să mă înjure”, a zis Micutzu, după incident.

Polițiștii au deschis atunci dosar penal pentru loviri şi alte violențe și le-au dat protagoniștilor câte 200 de lei amendă.

După doi ani și jumătate de cercetări, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns la concluzia că toți cei implicați în scandal nu reprezintă un pericol public, scandalul izbucnind pe fondul unor impulsuri de moment şi că reacțiile celor implicați au fost relativ firești.

Atât Micutzu, cât și celelalte persoane implicate, vor trebui, însă, să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 (DGASPC 4).