În sectorul 4, Mărțișorul s-a sărbătorit în cel mai autentic stil românesc!

1155

Pastramă, brânză, caș, dulcețuri, siropuri, fructe și legume proaspete. Cam acestea au fost ingredientele care au acompaniat Târgul Mărțișorului intitulat Poftim din România, desfășurat în perioada 1-3 martie, la Piața Sudului, din sectorul 4.

Spațiul, amenajat ca la carte de către lucrătorii Totul Verde, a fost gazda a zeci de producători, din toată țara, care au fost vizitați de mii de oameni de-a lungul celor 3 zile.

Citește și: Micutzu își ispășește pedeapsa în Sectorul 4

Gustul delicateselor i-a dus cu gândul la gustoasele preparate făcute de bunicii și părinții noștri, pe toți cei care au mâncat sau care au cumpărat pentru acasă merinde tradiționale.

Mai mult, la fața locului a existat posibilitatea de a se gusta din berbecuții la proțap, oferiți gratuit și pregătiți special pentru eveniment de către un fermier din județul Alba. Iar pentru legume și flori, oamenii au intrat cu încredere în Piața Sudului, unde producători tradiționali vindeau produse proaspete!

Organizatorii, Ministerul Agriculturii și Primăria Sectorului 4, au pregătit și un program artistic popular, susținut de către Ansamblul Miorița și elevii Școlii Populare de Artă Vaideeni. Cam așa s-a sărbătorit Mărțișorul în sectorul 4: în cel mai autentic stil românesc!

Evenimentul din perioada 1-3 martie 2024, Târgul „Poftim din România – Mărțișor de București: Gusturi și Meșteșuguri Românești”, a fost organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 și cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia.