Licitație de aproape 3 milioane de euro pentru semaforizarea intersecțiilor și trecerilor de pietoni

638

Primăria Capitalei a lansat recent în SEAP o licitație publică în urma căreia ar urma să fie modernizate și semaforizate 21 de intersecții intens circulate, o parte dintre ele fiind pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 4.

Administraţia Străzilor Bucureşti achiziţionează servicii pentru lucrări de semaforizare a intersecţiilor şi trecerilor pentru pietoni aferente în zone precum Bd. Iuliu Maniu, Calea Dorobanţilor, Şoseaua Mihai Bravu, Drumul Taberei, Bd. 1 Mai. Valoarea totală estimată a investiţiei este de 13.068.296,6 lei fără TVA, iar termenul limită până la care operatorii economici interesaţi pot depune oferte este 4 august 2023”, scrie economica.net, citând un comunicat al Primăriei Municipiului București.

CITEȘTE ȘI:  Prefectul Capitalei avertizează: viața oamenilor poate fi pusă în pericol dacă nu toaletăm copacii

„În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 40%, experienţa profesională a specialiştilor 25%, organizarea şi metodologia 20%, iar perioada de garanţie a lucrărilor 15%. Contractul este împărţit în două loturi: lucrări de semaforizare pentru intersecţiile şi trecerile de pietoni din Sectorul 6 (6 milioane de lei) şi pentru sectoarele 1, 2, 3 şi 4 (7 milioane de lei)”, se mai arată în comunicatul citat.