La Moldovița – încă 220 de noi locuri de parcare disponibile

818

Începând cu 31 octombrie 2023, orele 12:00, locurile de parcare amenajate în zona Moldovița – Emil Racoviță intră în regim de parcare publică pe bază de abonament. Astfel, sunt disponibile 220 de noi locuri, din care 9 destinate persoanelor cu dizabilități.

Abonamentul se achită integral (anual), iar tariful este de 80 lei/lună (TVA inclus) în cazul persoanelor fizice, respectiv 120 lei/lună (TVA inclus) în cazul persoanelor juridice, în intervalul 00:00-24:00, cu rezervarea unui anumit loc.

Citește și: Înscrierile pentru acordarea ajutorului de încălzire continuă la Sectorul 4

Fiind un parcaj public, abonarea este posibilă accesând platforma informatică (harta GIS), secțiunea „Solicitare loc de parcare” -> Parcări publice, selectând parcajul Moldovița și alegând locul de parcare dorit. Totodată, achiziționarea unui abonament se poate realiza și prin intermediul aplicației mobile „Primăria Sectorului 4” din secțiunea Parking@4.

Astfel, solicitările depuse și aflate în așteptare pentru notificarea automată de către sistemul informatic unic integrat sunt valabile doar în cazul parcajelor de reședință și nu pot fi preluate de către fluxul automatizat pentru achiziționarea unui abonament într-un parcaj public.

Darea în folosință a parcajului Moldovița, în zona străzilor Emil Racovită – Şoseaua Berceni, are menirea de a diminua deficitul privind locurile de parcare.