ÎNCEPE MAREA ASFALTARE în sectorul 4. Aveți grijă pe unde circulați!

1049
După ce Primăria Generală anunța zilele trecute, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că imediat ce vremea va permite, mai multe bulevarde din Capitală vor intra în reparații capitale, și primăria sectorului 4 spune că de mâine, drumarii vor începe să plombeze gropile apărute în asfalt după ce zăpada s-a topit. 
Anunțul a fost făcut chiar de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. Potrivit edilului, în săptămâna ce se încheie astăzi, mai multe echipe ale administrației locale au mers pe teren si au identificat sute de gropi noi apărute pe străzile sectorului. „În funcție de rezultatele acestei verificări pe care colegii mei au făcut-o, vom decide dacă pe unele dintre străzile secundare se impune să refacem întregul covor asfaltic ori putem să intervenim local și să plombăm gropile. Totul se va derula în ritm susținut, întrucât avem și contractele semnate, și sumele de bani disponibile pentru punerea în siguranță a circulației  rutiere”, spune primarul. Acesta are însă vești și cu privire la starea carosabilului de pe bulevardele pe care primăria de sector le are în administrare. „Așa cum se poate observa și pe teren, avem în derulare lucrări pe toate bulevardele pe care le avem în administrare, așa că pe măsură ce acestea se vor încheia, și artera de circulație va beneficia, așa cum este normal, de o refacere a covorului asfaltic”, a mai declarat Daniel Băluță.
Este clar, așadar, că în săptămânile următoare, străzile oricum aglomerate ale sectorului 4 vor și mai puțin încăpătoare, dacă drumarii nu vor decide, totuși, să-și scoată oamenii și utilajele noaptea, așa cum ar fi normal.