Fiica lui Cristian Popescu Piedone s-a căsătorit religios

1697

A fost petrecere cu ștaif în familia lui Cristian Popescu Piedone! Ana, fiica fostului primar al Sectorului 4 din Capitală, s-a căsătorit religios cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiță superbă în urmă cu patru luni.

Mica lor prințesă se numește Celine Nicole și a fost și ea prezentă la nunta părinților săi. Atmosfera incendiară de la petrecere a fost întreținută de Andra, Jean de la Craiova și Liviu Vârciu.

Ana și alesul inimii sale și-au unit ieri destinele și în fața Lui Dumnezeu. Fiind în postura de socru mic, Cristian Popescu Piedone a fost extrem de emoționat la ceremonia care a avut loc într-o biserică din București.

Citește și: S-au semnat actele pentru spitalul de stomatologie din Sectorul 4. Lucrările au început ieri și se vor termina anul viitor

Fiica fostului edil a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă la aproape un an de la cununia civilă, când a avut o ținută impresionantă. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, bruneta și-a ales în ziua nunții o rochie stil prințesă, cu o croială spectaculoasă. Aceasta a avut o crăpătură adâncă și un decolteu generos, care pus în valoare trupul de zeiță. Și mirele a fost la înălțime: a purtat un costum foarte elegant.

La petrecere fericiților miri au participat 600 de invitați, care s-au delectat cu preparate fine și au încins ringul de dans pe melodiile cântăreței Andra, ale lui Jean de la Craiova, Amalia Constantin și Liviu Vârciu.

Vă reamintim că Ana Maria şi soţul ei s-au cunoscut pe Facebook și, după lungi conversaţii, ei s-au întâlnit şi-au dat seama că sunt suflete pereche. La scurt timp după prima lor întâlnire, și-au cunoscut părinții, iar soţul Anei a primit de atunci binecuvântarea părintească de la Cristian Popescu Piedone.