S-au semnat actele pentru spitalul de stomatologie din Sectorul 4. Lucrările au început ieri și se vor termina anul viitor

3198

Primăria a început lucrările la finalul cărora va fi ridicat primul spital de stomatologie construit în ultimii 30 de ani în România. Anuntul a fost făcut pe Facebook de primarul sectorului 4, Daniel Băluță.

A sosit și ziua mult așteptată de mulți dintre noi și doresc să împart această veste cu dumneavoastră. Unul dintre proiectele mele de suflet devine realitate! Am semnat ordinul de începere al lucrărilor de construire a primului spital de stomatologie construit în ultimii 30 de ani în România! Lucrările încep ASTĂZI și se vor încheia la finalul anului viitor“, a scris primarul.

Citește și: Firea dă 3.000 de eco-vouchere a câte 15.000 de lei fiecare pentru taximetriștii care îsi vor schimba mașinile cu norme de poluare ridicată

Cu o suprafaţă desfăşurată de 4.954 de mp, spitalul de stomatologie va fi construit într-o zonă accesibilă a sectorului 4, pe Şoseaua Olteniţei nr. 9, şi va avea un regim de înălţime de P+2E. Parterul şi etajele superioare vor cuprinde cabinete medicale, săli de aşteptare, spaţii pentru prezentări şi şedinţe, farmacie, grupuri sanitare, zone administrative.

În acelaşi centru îşi vor desfăşura activitatea practică studenţii şi cadrele didactice de la Facultatea de Medicină Dentară, urmare a unui protocol încheiat între Primăria sectorului 4 şi UMF “Carol Davila”, transmitea, anterior, Primăria Sectorului 4.