Explozie puternică la o shaormerie pe bulevardul Șincai din Capitală

1086

O explozie puternică a avut loc în această dimineață la un restaurant de tip fast-food situat pe bulevardul Gheorghe Șincai, în cartierul Tineretului din Capitală.

Din fericire, nu sunt victime, dar bubuitura a fost atât de mare, încât a spart geamurile mașinilor parcate pe celălalt sens. Sunt 16 mașini avariate în total.

Explozia a avut loc în jurul orei 4:30 și a fost urmată de un incendiu. În restaurant se pare că erau mai multe butelii cu gaz. Zece autospeciale au fost trimise la fața locului.

Citește și: Patrula Şcolară își începe activitatea. Siguranță mai mare în unitațile de învățamânt din sectorul 4

Nu sunt persoane rănite, apartamentele de la etajele superioare nefiind locuite, întrucât  sunt inchiriate unei firme. Deocamdată se fac verificări în interior dacă există fisuri ale elementelor de construcţie din care să rezulte că a fost afectată structura de rezistenţă a blocului. La această oră incendiul a fost stins, dar circulația în zonă este încă blocată.

explozie puternică

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, suprafaţa afectată este de aproximativ 100 de metri pătraţi şi cel puţin 16 maşini au fost avariate. Au fost scoase mai multe butelii din interior, unde a fost ardere generalizată.Nu sunt persoane rănite, apartamentele de la etajele superioare nefiind locuite, întrucât sunt inchiriate unei firme.

explozie puternică

Deocamdată se fac verificări in interior dacă există fisuri ale elementelor de construcţie din care să rezulte decă a fost afectată structura de rezistenţă a blocului. La această oră incendiul a fost stins.

Citește și: Cristian Popescu Piedone a fost CONDAMNAT la un an cu suspendare: Decizia este DEFINITIVĂ