Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce ar fi ameninţat un şofer, cu obiecte contondente, în trafic, într-o zonă din Sectorul 4

1876

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Capitalei după ce ar fi ameninţat un şofer, cu obiecte contondente, în urma unei şicanări în trafic, într-o zonă din Sectorul 4 al Capitalei.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbaţi, de 19, respectiv 43 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Citește și: STB suprimă tramvaiele spre Romprim și introduce o nouă linie de autobuz: 439

“Cercetările au fost declanşate la data de 22 septembrie, când poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în urma unei şicanări în trafic, ar fi fost ameninţat de către doi şoferi, într-o zonă din Sectorul 4 al Capitalei” informează DGPMB.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor, a rezultat că fapta ar fi fost comisă de doi bărbaţi, de 19, respectiv 43 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că pe 22 septembrie, în jurul orei 13,30, în timp ce se aflau la o intersecţie din Sectorul 4, cei doi bănuiţi, în urma unei şicanări în trafic, ar fi ameninţat persoana vătămată, folosind în acest scop obiecte contondente.

“La data de 6 octombrie au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi bărbaţi fiind depistaţi şi conduşi la audieri. De asemenea, au fost efectuate două percheziţii asupra autoturismelor folosite de către bănuiţi, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă”, arată sursa citată.Cei în cauză au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de aceştia fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.