STB suprimă tramvaiele spre Romprim și introduce o nouă linie de autobuz: 439

3450

Ca răspuns la numeroasele reclamații ale cetățenilor din sectorul 4, STB  a introdus de azi, 8 ocombrie, pe șoseaua Olteniței, o nouă linie de autobuz, 439, care va circula pe linia de tramvai! Nu este o soluție pe placul călătorilor, care dorec repornirea tramvaielor!

Linia metropolitană 439 va funcționa pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Olteniței, pentru facilitarea conexiunilor de transport în această zonă. Prin urmare, reluarea circulației tramvaielor se amână absolut nejustificat!
Au trecut aproape 6 luni de când un transformator care a ars a scos din circulație tramvaiele pe acest tronson, de pe șoseaua Olteniței! A trecut timpul, dar transformatorul nu a mai fost repus în funcțiune! S-a preferat soluția introducerii a fel de fel de linii de autobuze, incomode pentru călători, care trebuie să coboare pentru a schimba mijlocul de transport, pentru că respectivele autobuze au un traseu scurt. Contactați în această privință, cei de la STB nu au oferit nici un răspuns, preferând tăcerea! Dezinteresul pentru călători a devenit o marcă înregistrată a STB, societate ce pare că e manageriată după ureche!
Astfel, de azi, 8 octombrie 2022,pe sensul de mers spre terminalul „Piața Sudului‟, autobuzele vor circula pe tronsonul cuprins ȋntre terminalul „Romprim” și peronul stației de tramvai „Piața Sudului”, situat ȋnainte de rondul Piața Sudului.
Iar pe sensul de mers spre terminalul „Danubiana‟, autobuzele vor circula pe tronsonul cuprins ȋntre Intrarea Nețea și Str. Caporal Marin Grigore.