Doi angajați ai Primăriei Sector 4, confirmati pozitiv la testul Covid-19

2115

Primăria Sectorului 4 anunţă că, în cursul zilei de luni, va testa toţi angajaţii pentru depistarea posibilelor infectări cu COVID-19. “Ca urmare a faptului că doi angajaţi ai autorităţii locale au fost confirmaţi pozitiv la testul COVID-19 în weekendul trecut, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a dispus testarea în regim de urgenţă, în cursul zilei de astăzi, a tuturor funcţionarilor angajaţi ai Primăriei Sectorului 4”, se arată într-un comunicat al primăriei de sector.

Conform sursei citate, sediul instituţiei a fost deja dezinfectat şi igienizat duminică, astfel încât activitatea primăriei să continue în regim normal, cu numărul minim necesar de oameni.

Cât priveşte cazul celor doi angajaţi testaţi pozitiv, Primăria Sectorului 4 precizează că aceştia nu lucrau în relaţie directă cu publicul, iar în urma anchetei epidemiologice efectuate contacţii acestora au fost deja izolaţi la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

Citește și: Video- Anchetă în cazul traficului de țigări de contrabandă de la Piața Reșița. Ministrul Vela a trimis controlul la familia comisarului antidrog Constantin Negoiță

Ca urmare a faptului că doi angajați ai autorității locale au fost confirmați pozitiv la testul COVID-19 în weekend-ul trecut, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a dispus testarea în regim de urgență, în cursul zilei de astăzi, a tuturor funcționarilor angajați ai Primăriei Sectorului 4.

Totodată, sediul instituției a fost deja dezinfectat și igienizat pe parcusul zilei de ieri și în cursul serii trecute, astfel încât activitatea primăriei să continue în regim normal, cu numărul minim necesar de oameni.

Cât privește cazul celor doi colegi testați pozitiv, aceștia nu lucrau în relație directă cu publicul, iar în urma anchetei epidemiologice efectuate, contacții acestora au fost deja izolați la domiciliu pentru următoarele 14 zile.