Copilul minune al baletului, trimis de Primăria Sectorului 4 să participle la un concurs în America, s-a întors victorios

1359
Bianca premiu 1

Bianca Andreea Badea, fetița de numai 11 ani care a fost ajutată de Primăria Sectorului 4 să plece în America pentru a participa la una dintre cele mai importante competiții de balet din lume, se întoarce acasă  cu premiul cel mare.

 

Bucurie de nedescris în familia copilului minune al baletului, după ce Bianca Andreea a câștigat concursul ce a avut loc în America, New York. În perioada 13-20 aprilie, fetița trebuia să participe la una dintre cele mai importante competiții de balet din lume “Youth America Grand Prix”, însă nu avea banii necesari pentru a ajunge acolo. Deși părinții au bătut la zeci de uși pentru a cere ajutor, sprijinul a venit doar din partea Primăriei Sectorului 4.

Citește și: Primăria Sectorului 4 plătește deplasarea în America pentru copilul minune al baletului

Într-o ședință de consiliu, edilul le-a cerut consilierilor locali să vină în sprijinul familiei Badea, iar aceștia au votat, în unanimitate, acordarea sumei de 18.800 de lei, pentru a face posibilă deplasarea Andreei la New York.

Copilul minune al baletului  ajuns în America, se întoarce acasă victorioasă, cu un premiu.

Bucuroasă și mândră. Pentru prima oară în cei 19 ani România câștigă la categoria solo în New York. Mă bucur că am reușit această performanță chiar eu. Nu prea îmi găsesc cuvintele, aici totul a fost diferit. Ne-am adunat și ne-am întâlnit dansatori din toate colțurile, am avut ocazia de a cunoaște balerini celebri și mulți maeștri de balet. Mulțumesc Primăriei Sectorului 4, domnului Primar Daniel Băluță și tuturor consilierilor pentru susținere, le dedic acest premiu pentru că visul meu a devenit realitate, mi-au oferit șansa de a participa la una dintre cele mai mari competiții de balet din Lume și de a reprezenta România cu succes!!! Mulțumesc și celor ce s-au dedicat și implicat în pregătirea mea mai ales în ultima perioadă, sunt și voi fi recunoscătoare!”, a scris Bianca Andreea pe Facebok.

Citește și: Firea: Voucherele pentru biciclete vor fi tipărite până la sfârşitul lunii, apoi vor fi livrate