Concurs inedit organizat de STB: bucureștenii pot câștiga o plimbare gratuită cu bicicleta în Parcul Tineretului

1344

În cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, în perioada 18 – 20 septembrie 2023, Societatea de Transport București STB S.A. organizează concursul ”STB S.A. te invită la Vinerea Verde pe roți!”

Cu ocazia evenimentului „Vinerea Verde”, Societatea de Transport București (STB) organizează o tombolă pentru bucureșteni, prin care pot câștiga o plimbare gratuită cu bicicleta.

Citește și: Controverse în privința schimbării numelui stației de metrou Timpuri Noi

Astfel, în zilele de 18 și 19 septembrie, toți deținătorii de abonamente metropolitane lunare, trimestriale, anuale, sunt invitați să se înscrie la tombola “STB S.A. te invită la Vinerea Verde pe roți!”.

În data de 20.09.2023 vor fi anunțați 15 câștigători, atât pe pagina dedicată a concursului de pe site-ul www.stbsa.ro, cât și pe conturile de social media ale Societății, iar în data de 22.09.2023 sunt invitați în Parcul Tineretului (intrarea Șincai), la centrul de închirieri I’velo, pentru a se bucura de o plimbare gratuită cu bicicleta între orele 11:30 – 19:30.

Până acum, la ora publicării articolului, 18 septembrie – ora 17:30, s-au înscris 14 participanți. Regulamentul ineditei campanii îl găsiți aici!