Comunitatea Sectorului 4 sprijină financiar familia afectată de incendiul izbucnit pe Șoseaua Giurgiului

2385

Un incendiu violent a avut loc în București, în zona Piaței Progresul! Un apartament situat într-un bloc de pe Șoseaua Giurgiului, a fost cuprins de flăcări. Fumul gros a fost vizibil de la mare depărtare. Pompierii au intervenit în forță!

La fața locului s-au deplasat 10 autospeciale de stingere a incendiilor.

Citește și: Performanta Primărie a Capitalei a dus Termoenergetica în pragul insolvenței

Proprietara apartamentului a făcut un atac de panică atunci când a văzut că flăcările s-au întins cu repeziciune și riscau să cuprindă și apartamentele vecine. Vecinii au purtat-o pe brațe, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri.

După minute bune de luptă cu flăcările violente, incendiul a fost stins de către pompieri.

”Având în vedere incendiul izbucnit duminică, 13 august, comunitatea Sectorului 4 este alături de oamenii a căror locuință fost avariată în urma incidentului”, a anunțat Primăria Sectorului 4, printr-un comunicat de presă.

”La fața locului au fost prezenți reprezentanți atât ai Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4, cât și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, pentru a lua, la nevoie, toate măsurile ce se impun în vederea punerii în siguranță a persoanelor afectate.

Întrucât în Sectorul 4, nimeni nu este lăsat în urmă, echipele de constructori vor interveni de îndată, pentru ca în maximum 72 de ore să demareze lucrările de refacere a locuinței afectate, astfel încât locatarii acesteia să poată reveni acasă în cel mai scurt timp posibil”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 4.