Liderul clanului Sportivilor a fost arestat preventiv, după ce l-a bătut pe tatăl socru și pe o femeie care a vrut să-l apere

3282

Robert Nica, liderul Clanului Sportivilor, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că și-a bătut și amenințat socrul, dar a agresat-o și pe concubina cumnatului său, care a încercat să îl oprească pe bărbat, potrivit news.ro.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost ridicat de oamenii legii după ce i-ar fi agresat fizic pe cei doi, la o adresă din sectorul 4 al Bucureștiului, potrivit Poliției Capitalei.

Citește și: Comunitatea Sectorului 4 sprijină financiar familia afectată de incendiul izbucnit pe Șoseaua Giurgiului

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că ginerele l-a lovit pe socrul său în scara blocului unde locuia, apoi în parcare. O femeie, concubina cumnatului bărbatului de 44 ani, a intervenit în altercație, fiind la rândul ei agresată fizic.

„De asemenea, în timpul altercaţiei, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona. Totodată, bărbatul în cauză a continuat să transmită, printr-o aplicaţie de chat, mesaje de ameninţare celor două persoane, precum şi mesaje prin intermediul cărora încerca să le influenţeze declaraţiile”, a precizat Poliţia Capitalei.

Bărbatul violent este Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.