Circulație restricționată, luni, 31 octombrie, în Pasajul Unirii

1603

Luni, 31 octombrie a.c., traficul rutier va fi restricționat in Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Universitate către Bd. Dimitrie Cantemir.

Restricția va fi între orele 14:00 – 16:00. În acest interval, un expert tehnic judiciar se va afla în interiorul pasajului, pentru a efectua expertiza dispusă de instanță, ca urmare a incidentului petrecut în data de 18 octombrie a.c., atunci când o mașină a luat foc în mers la jumătatea tunelului rutier.

Citește și: S-a schimbat oficial data finalizării lucrărilor la Pasajul Berceni de pe Centura Capitalei

În cadrul expertizei, specialiștii vor stabili măsurile și lucrările necesare pentru remedierea distrugerilor cauzate de incendiu și, implicit, pentru readucerea Pasajului Unirii la starea inițială de dinaintea incidentului din data de 18 octombrie. Totodată, în cadrul expertizei, se va face evaluarea tuturor pagubelor și a costurilor lucrărilor de reparații.

În tot acest interval de timp, fluența traficului rutier din zonă va fi asigurată de către echipajele Brigăzii Rutiere, drept pentru care,toți participanții la trafic au obligația de a respecta întocmai indicațiile agenților de circulație.